tisdag 11 oktober 2011

"En kvinna med skägg och en man med vagina"

"En kvinna med skägg och en man med vagina"

Den kvinnliga uppläsaren på Kanal 5 låter seriös. Hon är klar och tydlig. Fick reda på att det visst är någon slags fotboll ikväll. Sverige spelar mot Holland, tror jag att det var. Vad är fotboll jämfört med Kanal 5's svar på "En Ding ding värld"?

En Ding Ding Värld. Kommer ni ihåg? En tidning fylld av konstigheter som hårbeklädda människor, hela ansiktet helst, som bodde i djungeln. Det skrevs om personer som hade magnetisk dragkraft. Om de gick förbi ett gäng spik sögs de in mot ansiktet. Min mormor hade en närlivs när jag var liten. Jag brukade titta igenom dessa Ding Ding värld tidningar och fascinerades av alla tokigheter i världen. Tänk att springa på en hårbeklädd människa.

Undrar vad som hände med en Ding Ding värld. Måste nog googla.

Mannen i programmet föddes som kvinna. Jag har sett honom i ett annat program. Han tjänar pengar på att vara ute och föreläsa om hur det är att vara man med vagina. Han var fångad i en manskropp och valde att byta kön, eller ja nästan. Han har gjort om sig till man förutom en sak. Vaginan. Den är kvar. Det såg lite....annorlunda ut...Nästan som en sån där människa med överkropp som har en underkropp som en häst. Lite annorlunda på något sätt.

Nu var tydligen programmet slut.


Jag hann med att se en naken man med en vagina iallafall. Han heter Buck.

Hej hej
Kille/Tjej 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...