lördag 21 januari 2012

Sawadee kaa

Sawadee kaa dagboken!

Idag är vädret inte vidare sexigt. Snöblandat regn och sisådär 1 plusgrad. När vädret är såhär brukar jag ifrågasätta varför vi bor kvar i Sverige, varför vi inte valt att emigrera. "Ja men den svenska sommaren är ju ändå fantastisk!". Eller hur... De senaste tre somrarna har det varit max några dagars sol, och fan också om vi planerat annat de dagarna. Då panikåker vi ner till stranden, rusar till Ica Maxi för att köpa en färdigmarinerad på eftermiddagen som vi grillar på trädäcket. Vi måste sitta ute om så läpparna är blå. Det är ju sommar!

Bör tilläggas att jag fryser ganska enkelt. Mina händer och fötter är alltid kalla. Trots att jag inte röker. Sjukt dålig blodcirkulation och lågt blodtryck. Jag brukar skylla på samma orsaker till varför jag har celluliter på benen.

Mina händer är så kalla att jag själv tycker att de gör ont om jag råkar nudda mig själv när jag går och lägger mig. Men nu är det nedräkning!!!! Snart, snart bär det av till Koh tao och Koh Samui. Hela familjen. Underbart! Min grön/lilaskimrande hud skall få bli gyllenbrun. Jag ska få äta kycklingcashew och kokosmjölk på längden och tvären. Underbart!

Nej nu ska jag fortsätta till lördagsbestyren och putsa vidare på våra fönster.

Kaap kun kaap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...